Aadjanse stofferingen

Alles over VTwonen tegels

Alles over VTwonen tegels

Geplaatst op

Je hebt tegels en je hebt de VTwonen tegels. VTWonen heeft ze voor zowel binnen als buiten voor je beschikbaar. Behalve de enorme uitstraling die de tegels hebben, bieden ze ook praktisch een aantal voordelen. Dan moet je denken aan het feit dat ze amper enig onderhoud behoeven en dat de tegels voor buiten niet verkleuren, wat de zon ook probeert. Een echte aanrader, de tegels van VTwonen. Zoveel is zeker.

Tegels met uitstraling en tegels waar je geen omkijken meer naar hebt na plaatsing

Waar je de tegels ook toe past en welk design je ook kiest, met VTwonen tegels haal je iets bijzonders in huis of voor rondom je huis. De VTwonen tegels hebben uitstraling en kwaliteit en gaan erg lang mee. Met de prijs- kwaliteitsverhouding zit het wel snor als je kiest voor VTwonen tegels.

De tegels kunnen met extra sterke lijm ook aan de wand gemonteerd worden

Je hebt bovendien wel iets te kiezen als je de keuze hebt gemaakt voor de VTwonen tegels. Aan soorten, maten en kleuren geen gebrek en de tegels zijn behalve op de vloer soms ook aan de wand te plaatsen, mits je gebruik maakt van een extra sterke lijm. De wandtegels daarentegen, zijn niet geschikt voor op je vloer. De tegels heb je in matte uitvoering, je kunt echter ook kiezen voor glanzende tegels. In elk geval heb je amper omkijken naar deze tegels, onderhoud is niet of nauwelijks noodzakelijk. De tegels zijn in elk geval steeds die blikvangers die je zocht. Ze bepalen de sfeer in de ruimte waar jij ze gebruikt. Om deze tegels kun je gewoon niet heen.

Maak een kunstwerk naar eigen inzicht met de VTwonen tegels

Mooi is ook dat je de tegels prima met elkaar kunt combineren en zo als het ware een kunstwerk naar eigen inzicht maakt met deze tegels. Behalve het feit dat de VTwonen tegels erg fraai zijn en weinig onderhoud nodig hebben, maak je ze gemakkelijk schoon en zijn ze ook nog eens kras- en slijtvast.

Voor in elke ruimte en voor op je terras en op je balkon

De tegels uit de collectie van VTwonen kun je onderverdelen in tegels voor binnen en voor buiten. Die voor binnen zijn geschikt voor alle ruimtes in je woning, dus ook gewoon in de badkamer. Je kiest uit glanzend, mat en met of zonder dessin. VTWonen tegels kunnen ook tegels zijn die je buiten legt en die je terras of je balkon een prachtige uitstraling geven. Ook nu geldt dat je ze hebt met en zonder dessin. Ook de tegels voor buiten zijn eenvoudig te onderhouden. De zon krijgt geen vat op de tegels, die niet verkleuren. De kleur blijft gewoon steeds en ook dat maakt deze tegels bijzonder. Ondertussen heb je VTwonen tegels voor buiten al in veertien verschillende kleuren en in zeven verschillende dessins. Daarmee lijkt het einde nog niet in zicht. Want daar gaan in de komende jaren ongetwijfeld nog een groot aantal verrassende tegels voor zowel binnen als buiten bijkomen. Leer ons VTWonen kennen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden