Aadjanse stofferingen

De tegeltrends van 2018

De tegeltrends van 2018

Geplaatst op

Van spatwanden tot tegelvloeren, tegels zijn erg veelzijdig en tegenwoordig in bijna elke kamer te gebruiken. Zijn de tegels in je keuken of badkamer gedateerd? Creëer een nieuwe look door deze te vervangen met nieuwe tegels met de nieuwste tegeltrends van 2018.

Trends in tegels

In tegenstelling tot sommige woontrends, veranderen de tegeltrends redelijk snel. De focus ligt dit jaar op de donkere, dramatische tinten in bijna elke kamer. Omdat er zo veel verschillende variaties zijn, kan het lastig zijn de juiste optie te kiezen. Wat we meer gaan zien in 2018 is:

  • Groot natuursteen
  • Zwarte tegels
  • Metallic tegels
  • Marokkaanse tegel spatwand
  • Ronde mozaïek tegels
  • Chevron patronen

Tegelvloeren trends

Als je je vloeren wilt vernieuwen dit jaar, kun je voor tegelvloeren kiezen. Dit zijn de vloertegeltrends die we zien in 2018:

Houtlook tegel

Houten vloeren zijn prachtig, maar gaan niet goed samen met vochtige ruimtes. Houtlook tegelvloeren zijn hiervoor de ideale oplossing. Een rustieke look voor in de keuken of badkamer.

Chevron patroon vloertegel

Wil je je kamer een unieke look geven? Richt hem in met tegels met ene chevron patroon! Metro tegels of rechthoekige marmeren tegels zijn geweldige materialen voor een chevron patroon.

Badkamertegel trends

Door de gehele badkamer kun je tegels vinden. Tegels zijn immers water- en schimmel resistent; ideaal voor een vochtige kamer. Zie een aantal van de belangrijkste badkamertrends in 2018:

Metallic tegel spatwand

Metallic is een echte trend dit jaar. Naast accessoires en afwerkingen zijn ook de spatwanden erg populair. Vooral de warme tegelkleuren geven een prachtig effect in de badkamer.

Grote tegels

Steeds meer wordt er gekozen voor grote tegels in de badkamer. De naadvrije look en het gemakkelijk schoonmaken zijn de belangrijkste voordelen van grote tegels. Daarnaast geeft het een luxueus en trendy effect aan je badkamer. Met name de donkergrijze, stenen tegels zijn in trek dit jaar.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden