Aadjanse stofferingen

Maak een frisse start met je nieuwe woning!

Maak een frisse start met je nieuwe woning!

Geplaatst op

Heb je een nieuwe woning gekocht? Allereerst, van harte gefeliciteerd natuurlijk! Een nieuwe woning is altijd een grote nieuwe stap in het leven. Het is ook een uitgelezen kans om je wooninrichting eens opnieuw te herzien. Je hoeft misschien niet direct allemaal nieuwe meubels te kopen, maar je kunt ze bijvoorbeeld wel opnieuw laten stofferen. In deze blog geven we je een aantal tips voor hoe je een frisse nieuwe start kunt maken met je nieuwe woning.

Maak het jezelf gemakkelijk

Hetgeen waar je misschien het meeste werk aan zult hebben, is het verhuizen. Doorgaans kun je namelijk al je kluswerkzaamheden zoals schilderen, behangen of vloer leggen een beetje spreiden en eventueel in de avonduren doen. Deze vlieger gaat niet op wanneer het om de verhuisdag gaat. Je kunt dit niet spreiden, sterker nog, je WIL dit niet spreiden. Je dient op deze dag eigenlijk alles in werking te zetten om ervoor te zorgen dat je goed over kunt. Om het jezelf makkelijker te maken en de stress van een verhuizing uit de weg te kunnen gaan, kun je een verhuisbedrijf inschakelen.

Gooi oude dingen weg

Tijdens het verhuizen, of misschien daarvoor tijdens het inpakken, is er mogelijk al een en ander opgedoken: boeken, apparaatjes of decoraties waarvan je eigenlijk maandenlang van was vergeten dat je ze überhaupt had! In dat geval doe je er misschien goed aan om deze spullen simpelweg weg te gooien. Als je ze zo lang niet hebt gemist, had je ze mogelijk toch niet echt nodig!

Laat je interieur vernieuwen

Je interieur is misschien nog in prima staat, maar je wil graag een andere stijl of sfeer in je woning hebben dan in je vorige woning. Dat is helemaal niet zo gek aangezien een nieuwe woning immers een nieuwe start betekent! In plaats van dat je je meubilair langs de weg zet en je honderden of duizenden euro’s uitgeeft aan nieuw meubilair, kun je ze misschien ook gewoon opnieuw laten stofferen. Door simpelweg de meubels van een nieuwe stof van een ander materiaal met een andere kleur te voorzien, zorg je ervoor dat de boel er heel anders uit komt te zien!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden