Aadjanse stofferingen

Wat is een gietvloer en wat heb ik eraan?

Wat is een gietvloer en wat heb ik eraan?

Geplaatst op

Veel mensen hebben zich al laten verrassen door de geweldige eigenschappen van de gietvloer, deze vloeren liggen van oudsher in ziekenhuizen en fabrieken, Maar tegenwoordig met de populariteit van de industriële stijl zijn ze ook te vinden in residentiële contexten.

We willen in deze blog met je doornemen wat de verschillende voordelen van een gietvloer zijn. Lees snel verder en ontdek hoe het in elkaar zit.

De voordelen van een gietvloer

Er zijn verschillende voordelen op te noemen die samenhangen met gietvloeren. Het is niet voor niets dat veel mensen helemaal enthousiast zijn over de type vloer. We hebben een aantal voordelen die we je niet willen onthouden: slijtvast, verkrijgbaar in alle kleuren, gemakkelijk te reinigen, kan tegen zuren, is zeer zwaar belastbaar. Nu zou je dit laatste in je woonkamer misschien niet zo snel doen, maar het is een vloer die ook vaak te vinden is in de garage, waar wel zware objecten zijn.

Makkelijk in te passen in je design 

Een gietvloer verkrijgbaar in verschillende kleuren en dit maakt hem heel erg gemakkelijk inpasbaar in het design van je interieur. Er zijn talloze kleuren en tekeningen waarin de vloer geleverd kan worden. Het leggen of gieten van de vloeren op een bestaande ondervloer van beton bijvoorbeeld, is een werkje wat je het best aan experts kunt overlaten. Deze vloer wordt namelijk gegoten en steekt nauw. Maar als je handig bent, dan zou je het zelf kunnen doen.

Blijf onze blogs lezen en onze site volgen, want dan ben je altijd op de hoogte van de laatste trends als het gaat over huizen en design.Veel succes met het uitzoeken van je gietvloer en geniet van je nieuwe woning inrichting! 

Gerelateerde berichten

Het gemak van puzzelmatten: ontdek de toepassingen

Puzzelmatten worden steeds vaker gebruikt, voor verschillende toepassingen. Je kunt het zo gek niet verzinnen of ze worden ervoor ingezet. De meest...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden